Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Spojovatelka

+420 558 304 111
+420 800 177 323

O nemocnici

Nejlepší nemocnicí v Česku je třinecká Nemocnice Podlesí

27.11.2014

Třinecká Nemocnice Podlesí, člen skupiny AGEL, se opět stala nejlepším zdravotnickým zařízením v České republice a v rámci ankety nezávislého sdružení Health Care Institute (HCI) obsadila první příčku v absolutním pořadí. Nemocnice získala prvenství v této anketě již potřetí, přičemž letos se do projektu zapojilo 156 nemocnic.

„Obhajoba prvenství v této anketě je pro nás něčím výjimečným,“ uvedl předseda představenstva Nemocnice Podlesí MUDr. Karel Lukeš, MBA, a dodal: „ Jsme relativně malá nemocnice, což je v tomto kontextu naší výhodou. Vládne zde téměř rodinná atmosféra, nadstandardní spolupráce mezi jednotlivými odbornostmi, kde prospěch pacienta ze zvoleného typu léčby je tím určujícím. Pacienta naše zdravotní péče nestojí nic navíc, vše je hrazeno v rámci zdravotního pojištění klienta. Jsme jen špička ledovce všech zařízení skupiny AGEL, kde je to stejně tak.“

Nemocnice Podlesí se v absolutním pořadí ankety Health Care Institutu neumístila na prvním místě poprvé. Jako nejlepší nemocnici si ji zaměstnanci a pacienti zvolili také loni a v roce 2009. „Našimi nástroji jsou absolutní profesionalita lékařských týmů, výjimečná ošetřovatelská péče a nadstandardní služby. Vše směřuje k jedinému akceptovatelnému výsledku, kterým je spokojený pacient,“ prozradil MUDr. Karel Lukeš, MBA.

Zdravotnické zařízení se specializuje na poskytování zdravotní péče v oblasti kardiologie, kardiochirurgie, miniinvazivní chirurgie a v léčbě onemocnění cév. Je také součástí národní sítě Komplexních kardiovaskulárních center Ministerstva Zdravotnictví České republiky.

Zpět