Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Spojovatelka

+420 558 304 111
+420 800 177 323

O nemocnici

Nemocnice Podlesí zrekonstruovala zahradní posezení pro pacienty

20.7.2015

Pacienti Nemocnice Podlesí, člena skupiny AGEL, se mohou těšit z pohodlnějšího a vzhlednějšího zahradního posezení kavárny a jídelny. Nemocnice investovala do celkové obnovy venkovního prostoru a výsledkem jsou nové dlažby, zabudované slunečníky nebo také nový plot. Pacientům i návštěvníkům rekonstrukce umožní pohodlnější pohyb i příjemnější prostředí pro chvíle strávené na čerstvém vzduchu.

Během rekonstrukce zahradního posezení byl především celkově vyrovnán terén posezení, který zahrnul i zabudování slunečníků do země, díky čemuž vznikl prostor bezpečný a pohodlný i pro hůře mobilní pacienty. Zároveň byly položeny nové terasové dlažební kostky a opravený je i plot okolo areálu posezení. „Zejména v těchto letních měsících lidé rádi využívají k posezení u kávy nebo jídla i venkovní prostory. Věřím proto, že ocení vzhlednější i pohodlnější prostředí, které jim nově nemocniční areál nabízí,“ říká Rostislav Franek, vedoucí technického úseku Nemocnice Podlesí s tím, že zahradní posezení využívají jak pacienti, tak i jejich návštěvy a také personál nemocnice.

„Personál určitě ocení nejen estetickou stránku věci, ale také fakt, že například při přesouvání pacientů na vozíčku po terase bude nově manipulace výrazně jednodušší,“ míní závěrem Rostislav Franek a dodává: „V neposlední řadě bych rád poděkoval zaměstnancům úseku údržby nemocnice, v jejichž režii se celá rekonstrukce odehrála.“

Zpět