Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Spojovatelka

+420 558 304 111
+420 800 177 323

O nemocnici

Bezpečnost na příjmovém oddělení Nemocnice Podlesí zajistí elektronické náramky

15.8.2015

Příjmové oddělení Nemocnice Podlesí, která je členem skupiny AGEL, je bezpečnější díky elektronickým náramkům, které má nově k dispozici personál nemocnice. Bezpečnostní náramky umožňují stiskem jediného tlačítka zalarmovat další zaměstnance a v případě potřeby či naléhavé situace je okamžitě přivolat. Novinku ocení jak zaměstnanci, tak i samotní pacienti. Opatření je dalším krokem ke zvyšování bezpečnosti, na kterou se Nemocnice Podlesí dlouhodobě zaměřuje.

„V krizových situacích, jako je například napadení personálu, mnohdy není čas zvedat telefon nebo dokonce jít někam pro pomoc. Velká výhoda elektronického náramku je proto v rychlosti a jednoduchosti spojení, kdy personál může zajistit pomoc stiskem jediného tlačítka. Náramky jsou přitom nenápadné a na zápěstí vždy dostupné, takže je lze použít kdykoliv a kdekoliv, včetně případů nečekaně vyhrocené situace,“ vysvětluje Mgr. Monika Kubalíková, staniční sestra příjmového oddělení Nemocnice Podlesí s tím, že elektronické náramky budou moci využívat zaměstnanci příjmového oddělení kdykoliv během dne. „Největší uplatnění ale náramky najdou hlavně v noci,“ doplňuje Monika Kubalíková.

Větší bezpečnost bude přitom díky náramkům zajištěna nejen pro zaměstnance, ale také pro pacienty, kterým se nemocnice snaží dlouhodobě poskytovat nejen zdravotní péči nejvyšší kvality, ale také bezpečné prostředí. V souvislosti s tímto záměrem Nemocnice Podlesí již dříve vyhlásila soutěž o zvyšování bezpečnosti pacientů, v rámci které sbírala náměty na zlepšení v této oblasti. V posledních měsících nemocnice také například instalovala nové bezpečností pásy na nemocniční vozíky.

Zpět