Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, největšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Spojovatelka

+420 558 304 111
+420 800 177 323

O nemocnici

Nová cévní a endokrinologická ambulance slouží pacientům v Nemocnici Podlesí

1.4.2016

Nemocnice Podlesí, která je členem skupiny AGEL, otevřela dvě nové ambulance – angiologickou (cévní) a endokrinologickou. Pacienti se tak díky rozšíření péče dočkají časnějších objednacích termínů. Nová angiologická ambulance se zaměřuje na komplexní péči o pacienty s onemocněním tepen a žil. Endokrinologická ambulance zajistí péči o nemocné s onemocněním štítné žlázy a dalších chorob žláz s vnitřní sekrecí.

„Onemocnění periferního cévního systému postihuje přes 60 procent populace ve věku nad 60 let, avšak výjimkou nejsou ani mladší lidé s onemocněním cév. Proto jsme se rozhodli rozšířit možnosti péče o tyto nemocné v našem regionu a nabídnout služby angiologické ambulance i v naší nemocnici,“ uvádí předseda představenstva Nemocnice Podlesí MUDr. Karel Lukeš, MBA s tím, že do péče cévní ambulance se pacienti dostanou na doporučení praktického lékaře či specialisty. Cévní ambulance bude pacientům k dispozici vždy ve středu a v pátek od 7.00 do 14.00 hodin.

K rozšíření služeb došlo v Nemocnici Podlesí i na poli interního lékařství, a to otevřením nové ambulance endokrinologie, která funguje v rámci diabetologické ambulance. Ambulance nabídne komplexní diagnostiku a vyšetření při onemocnění štítné žlázy i dalších chorob žláz s vnitřní sekrecí. Endokrinologická ambulance bude lidem k dispozici v pondělí, středu a čtvrtek vždy od 7.00 do 14.00 hodin.

 

Zpět